Over Salon Myst

Al sinds 2005 is Salon Myst een begrip in Vleuten en omgeving. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid  van een kleine salon naar een grote salon in een nieuw pand. Waarbij we met vier gediplomeerde schoonheidsspecialisten onze klanten behandelen. Daarnaast zijn we alle vier gediplomeerd pedicure, waaronder een medische pedicure. Daarnaast hebben we onze eigen specialisaties. Sinds dit jaar hebben we er een gediplomeerd huidtherapeute bij. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering door middel van laser en Peelings. 

We werken tijdens onze gezichtsbehandelingen uitsluitend met het exclusieve merk PAYOT. Na  de behandeling wordt er een lichte make-up aangebracht van het merk PUPA. Bij de hand en voet behandelingen maken we gebruik van de verzorgende producten van OPI! Dit zijn de drie merken waar wij in de salon meewerken.  

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de producten die wij gebruiken, volgen wij regelmatig trainingen voor (nieuwe) producten en behandelmethodes bij onze leveranciers. 

Wij hopen u te ontvangen bij ons in de salon waar u kunt gaan genieten!

Myst Interieur

Ons team

team-member
Ingrid

Mijn naam is Ingrid Middelkoop en ik ben in 2005 met Salon Myst begonnen. Mijn specialisme is huidverbetering door middel van onder andere microdermabrasie in combinatie met de Dermashaper en de Glycopeelbehandeling. Als OPI-specialist kunt u bij mij terecht voor mooie verzorgde handen en voeten.

team-member
Stefanie

Mijn naam is Stefanie en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Daarnaast assisteer ik Ingrid met diverse werkzaamheden, wat het ontzettend afwisselend maakt en leuk. Mijn passie is uw huid te verbeteren waardoor u als klant zich zelfverzekerder voelt. Door middel van huidverbeterende behandelingen, waaronder diverse peelings en een passend huidadvies, werk ik graag met u naar de optimale huidconditie. Daarnaast komt u volledig tot rust tijdens deze behandelingen door de massage van het gezicht, hals en de schouders. U kunt bij mij voor alle behandelingen terecht. Ik beschik over een specialisatie voor acne, waardoor u uw acne behandeling bij uw zorgverzekeraar kunt declareren. Werktijden: Maandag 9:30 – 16:30 uur Dinsdag 9:30 – 21:00 uur Donderdag 12:00 – 21:00 uur

team-member
Danielle

Mijn naam is Danielle Richel. Inmiddels ruim 12 jaar ervaring op het gebied van schoonheid. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in optimale huidverbetering. Ik probeer verder te kijken dan alleen dat wat we aan de huid zien, ik verdiep mij veel in voeding i.c.m. de huid en daar waar nodig ondersteunen we de huid door middel van nutriceuticals. Een gezonde huid komt immers van binnenuit! Dit alles krijgt u van mij cadeau wanneer u voor een van onze prachtige behandelingen in de salon komt, denk hierbij aan de bindweefselmassage, Pascaud huidverbetering, Payot global anti age. Verder heb ik nog twee dingen die mij erg blij maken in dit vak omdat ik een precieze mens ben en dat zijn het perfect in model brengen van wenkbrauwen en daar waar nodig de wenkbrauwen voorzien van een teint en het plaatsen van een gel color met ons prachtige merk O.P.I.. Mijn werktijden: Maandag 12:30u - 21:00u Woensdag 9:00u - 12:30u Donderdag 18:00u - 21:00u

team-member
Délana

Mijn naam is Délana Simonis. Ik ben Allround Schoonheidsspecialiste en pedicure met een grote passie voor het vak. Bezig zijn met uiterlijke verzorging en mensen weer laten stralen, daar doe ik het voor! Ontspannen en lekker genieten is belangrijk en kwaliteit is vanzelfsprekend. In de salon streef ik naar perfectie en daarnaast heb ik het enthousiasme om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Tijdens elke behandeling luister ik naar uw wensen en kijk ik naar de behoefte van de huid of voeten.