Tijdelijke sluiting coronavirus

Met velen van jullie hebben we het over het corona-virus gehad en ook de kans dat we tijdelijk zouden moeten sluiten, als de maatregelen niet voldoende zouden zijn. Dit moment is er nu. Conform de aangescherpte maatregelen zijn ook wij verplicht om onze deuren tijdelijk te sluiten tot in ieder geval 28 april.

Maar wat zijn we ontzettend blij met jullie geweest de afgelopen tijd. Jullie zorg voor ons als ondernemer, jullie lieve berichten en jullie hartverwarmende reacties.

Alles is tijdelijk, dus ook deze sluiting. Maar onze webshop blijft open en de levering van uw bestelling blijft, zoals u van ons gewend bent. U steunt ons enorm door uw producten bij ons te blijven bestellen! Daarnaast zijn we bereikbaar per telefoon en mail voor advies en eventuele andere vragen. 

Er wordt gezegd: "Je komt altijd sterker uit een moeilijke periode". En dat geldt ook voor ons.
Als we de crisis achter ons kunnen laten, dan zijn we er weer voor u als klant. Uiteraard met alle zorg die u van ons gewend bent.

Alle afspraken tot 28 april worden vandaag geannuleerd. Zodra we weer open mogen zullen we contact opnemen voor het inplannen van afspraken.

Voor nu: Blijf gezond en tot binnenkort.

Warme groet,

Team Beautysalon & Spa Myst