Home Treatments

Kan uw huid ook extra verzorging gebruiken? Wij hebben nu een behandeling op maat gemaakt voor u thuis. Samen met u lopen we de hele behandeling door. Lees snel verder!

Helaas mogen we tot in ieder geval 28 april geen behandelingen meer geven in de salon. Daarom willen wij de gezichtbehandelingen naar jullie toe brengen!

 

Home Treatment

We hebben een Home Treatment samengesteld met professionele salonproducten, een heldere handleiding en een begeleidende video van Ingrid waarbij we samen door de hele behandeling lopen. In deze video legt ze stap voor stap uit op welke manier je de producten het beste op de huid aan kunt brengen om thuis het optimale salon-effect te behalen.

Deze behandeling bieden we nu aan voor € 57,00.

 

Ampullenkuur

Daarnaast kan je de behandeling boosten door na de behandeling verder te gaan met de ampullenkuur. Deze kuur bestaat uit 24 ampullen, voor 24 dagen. Er zitten 3 verschillende soorten ampullen in de box, DNA, retinol en AHA. DNA zorgt ervoor dat je huid intensief wordt gevoed, retinol stimuleert huidvernieuwing en de AHA ampul zorgt voor het afpelling van de huid, waardoor producten beter worden opgenomen. Deze 24 losse vloeibare ampullen gebruik je in plaats van je nachtcrème. De ampullenkuur wordt op maat geleverd in de volgorde die het beste geschikt is voor uw huidconditie. 

De ampullenkuur is nu in combinatie met de Home Treatment van € 95,00 voor € 85,00.