Over Salon Myst

Al langer dan 10 jaar is Salon Myst een begrip in Vleuten en omgeving. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid  van een kleine salon naar een grote salon in een nieuw pand. Waarbij we met vier gediplomeerde schoonheidsspecialisten onze klanten behandelen. Daarnaast zijn we alle vier gediplomeerd pedicure, waaronder een medische pedicure. Daarnaast hebben we onze eigen specialisaties. Sinds dit jaar hebben we er een gediplomeerd huidtherapeute bij. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering door middel van laser en Peelings. 

We werken tijdens onze gezichtsbehandelingen uitsluitend met het exclusieve merk PAYOT. Na  de behandeling wordt er een lichte make-up aangebracht van het merk PUPA. Bij de hand en voet behandelingen maken we gebruik van de verzorgende producten van OPI! Dit zijn de drie merken waar wij in de salon meewerken.  

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de producten die wij gebruiken, volgen wij regelmatig trainingen voor (nieuwe) producten en behandelmethodes bij onze leveranciers. 

Wij hopen u te ontvangen bij ons in de salon waar u kunt gaan genieten!

Myst Interieur

Ons team

team-member
Ingrid

Mijn naam is Ingrid Middelkoop. In 2005 ben ik met Salon Myst begonnen. Mijn specialisme is huidverbetering door middel van onder andere microdermabrasie in combinatie met de Dermashaper en de Glycopeelbehandeling. Als OPI-specialist kunt u bij mij terecht voor mooie verzorgde handen en voeten.

team-member
Stefanie

Mijn naam is Stefanie Hos en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Daarnaast heb ik mijn diploma als acne specialiste op zak. Daardoor kunt u een acnebehandeling bij uw zorgverzekeraar declareren. Voor huidverbetering, waaronder acnebehandeling en diverse massages, bent u bij mij aan het juiste adres. Massage vind ik namelijk een belangrijk aspect binnen de huidbehandeling. Ontspanning heeft namelijk een positief en zichtbaar effect op uw huid.

team-member
Danielle

Mijn naam is Danielle Richel en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste en nagelstyliste sinds 2006. Ik ben een schoonheidsspecialiste met veel ervaring op het gebied van huidverbetering. Ik doe dan ook graag speciale peelings, bindweefselmassage en andere huidverbeterende behandelingen die Beautysalon Myst aanbiedt. Daarnaast vind ik het uiteraard ook leuk om uw nagels te verfraaien door middel van gelcolor of een mooie make-up na uw behandeling aan te brengen. Ik werk op de maandagen en woensdagen, tot ziens in de salon!

team-member
Noortje

Mijn naam is Noortje Bartels (25), sinds 2011 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn vak in 2012 uitgebreid met pedicure. mensen ontspannen weg laten gaan is mijn doel! Houdt u van een stevige massage bent u bij mij aan het goede adres.

team-member
Anne

Mijn naam is Anne Middelkoop (27), Het eerste gezicht die u ziet zodra de deur open gaat bij de salon! Wilt u een afspraak maken dan krijgt u mij aan de telefoon. Naast receptie & administratie werk breng ik ook make-up aan na de behandeling als u dat wilt! Graag zie ik u in de salon!

team-member
Melissa

Mijn naam is Melissa van Nieuwenhuizen. In 2012 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute. De focus van mijn afstudeeronderzoek was lasertherapie. Het effect wat huidverbetering heeft op het zelfvertrouwen van mijn cliënten, maakt het vak huidtherapie zo mooi. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering door middel van laser en diverse peelings.